KOM IN DE KAS

Kom in de Kas is het grootste publieksevenement van de Nederlandse Glastuinbouw. Gastvrije groente-, bloemen- en plantenkwekers openen dit weekend de deuren van hun kas voor het publiek. Dit jaar vond alweer de 42e editie van Kom in de Kas plaats op zondag 7 april 2019.

Programma

De vijf deelnemers in de regio Meijel-Grashoek-Helenaveen organiseerden tijdens Kom in de Kas verschillende activiteiten op locatie. Proef het lekkerste fruit en vers sap bij Levels Biofruit; doop heerlijke aardbeien in de chocolatefontein bij Aardbeienkwekerij Penninx; zaai of stek je eigen plantje bij Boomkwekerij Klimplant en De Peelkant Meijel en laat je verrassen door indrukwekkende demonstraties van de machines bij Multigrow Grashoek. Kortom, er was genoeg te beleven voor jong en oud!

Daarnaast was er een mooie fiets- en autoroute uitgestippeld tussen de deelnemers en door het prachtige landschap van de regio. Volg deze route om geen enkel bedrijf te missen!

Meer informatie vind je in het informatieboekje. Dit kon je tijdens Kom in de Kas gratis verkrijgen bij een van de deelnemende bedrijven in de regio. Download het informatieboekje hier.

Video's

Bekijk hier de aftermovie van Kom in de Kas 2019 en de promovideo waarin de deelnemers van 2019 zichzelf en hun bedrijf voorstellen.

Copyright © Kom in de Kas 2019 - Gerealiseerd door ACF Bentveld Webs & Apps